resultaatgericht onderhandelen - spirit of interaction - the spirit of

Ga naar de inhoud

resultaatgericht onderhandelen

training > persoonlijke effectiviteit
incompanytraining
Beide partijen tevreden
In de dagelijkse praktijk onderhandelt u vaak, in verschillende situaties en met verschillende mensen: klanten, leveranciers, collega’s etc.  Verschillende partijen hebben verschillende belangen. Hoe gaat u er professioneel mee om als de belangen tegenstrijdig, conflicterend zijn? Hoe zorgt u er voor dat je tot een oplossing komt waar beide partijen tevreden mee zijn?
In deze training gaan we ervan uit dat  de deelnemer ervaring heeft in het voeren van onderhandelingen. En dat de deelnemer zijn of haar vaardigheden nog beter wil leren inzetten voor een goed resultaat met behoud van een prima relatie met de onderhandelingspartners. Samen met de mede-deelnemers oefent de deelnemer in verschillende onderhandelingssituaties waarbij vooral de vertaling vanuit en naar de eigen praktijk voorop staat. De deelnemer ontwikkelt daarbij een kritische houding naar de eigen gespreksstijl en aanpak en vergroot de eigen mogelijkheden om actief het gedrag van de gesprekspartners te beïnvloeden. We werken met een bruikbare theoretische kapstok, zodat de deelnemer de opgedane kennis, tips en "best-practices" direct kan toepassen in het dagelijks werk.

Te bereiken resultaten
Na afloop van de training:
 • onderhandelt de deelnemer effectiever en verkrijgt hij of zij het gewenste resultaat,
 • heeft de deelnemermeer inzicht in de uitgangspunten en de fasen in het onderhandelen,
 • kan de deelnemer beter omgaan met onderhandeltrucs,
 • heeft de deelnemer meer inzicht in zijn of haar persoonlijke kwaliteiten en verbeterpunten en heeft deze kunnen oefenen met eigen casuïstiek.
Doelgroep
Deze training is geschikt voor iedereen die in zijn werk met tegengestelde belangen te maken heeft en oplossingen zoekt die voor partijen een duurzaam resultaat bieden.

Competenties
U versterkt uw competentie in:
 • Mondelinge communicatie
 • Resultaatgerichtheid
 • Vertrouwen opbouwen
 • Samenwerken
 • Onderhandelen

           Opzet van de training
           Het voortraject bestaat o.a. uit het bestuderen van de e-learningmodule, het voeren van een doelstellend gesprek met uw eigen leidinggevend en het uitzetten en verwerken van de e-test.
           Tijdens de training is de trainer online beschikbaar voor de cursisten. De twee bijeenkomsten staan in het teken van oefenen van de casuïstiek van de deelnemer(s). In de middag van de eerste bijeenkomst en de ochtend van de tweede bijeenkomst sluit een trainingsacteur aan. Tussen de bijeenkomsten krijgt de deelnemer praktijkopdrachten. Deze praktijkopdrachten zijn deels op de werkplek en deels in samenwerking met één of meerdere mede-deelnemers aan deze training. Aanvullend leermateriaal is via het online leerplatform te verkrijgen.

           Klik hier voor een schematisch overzicht.

           Investering
           De investering bedraagt per groep van 6 tot 10 deelnemers € 4.950,-- excl. BTW en € 5.450,-- bij BTW nultarief. Dit is exclusief verblijfskosten van de deelnemers en trainer en inclusief studiemateriaal, toegang tot de digitale leeromgeving en een certificaat voor iedere deelnemer.
           Vul hieronder uw e-mailadres of uw telefoonnummer in als u meer informatie wilt hebben over de training resultaatgericht onderhandelen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
           Nieuwe Parklaan 159 - 2587BS - 's Gravenhage
           0031653231379
           Terug naar de inhoud