profiel - spirit of interaction - the spirit of

Ga naar de inhoud

profiel

Oprichter Maarten Verdonck startte 28 jaar geleden als zelfstandig trainer/consultant met het verzorgen van trainingen en het bieden van consultancy aan bedrijven. Het aanbod en de vorm van de opdrachten breidde zich in de loop van de jaren uit van losse vaardigheidstrainingen naar complete trainingstrajecten en persoonlijke coaching. Op het gebied van consultancy ontstond een sterke focus op initiatie en implementatie van veranderingstrajecten.
Geleidelijk aan is het aantal opdrachtgevers, van groot (30.000 medewerkers) tot klein (10 medewerkers), uitgebreid. Dat de aanpak werkt, blijkt uit de langdurige relaties die opgebouwd zijn met diverse organisaties.
Mens- en resultaatgericht
Onze cursisten en opdrachtgevers ervaren ons als mens- en resultaatgericht.
De resultaatgerichtheid bereiken wij door de bestaande situatie grondig te analyseren en bijvoorbeeld de onderliggende oorzaak van de problemen aan te pakken. We geven de aanzet tot duurzame, positieve veranderingen bij het individu, het team en de organisatie.
Bij de interventies die wij uitvoeren, blijven we de unieke mens, het individu centraal stellen. Binnen de kaders van de opdracht zoeken wij naar mogelijkheden om maximaal af te stemmen op het team, de groep of de individuele medewerker of manager.
Uit evaluaties van opdrachtgevers en cursisten blijkt dat vooral de flexibiliteit naar de opdrachtgever, de kennis over de werksituatie bij de klant en de kwaliteit van de training, coaching en consultancy hoog gewaardeerd worden.

Een ervaren team
Een vast team van freelance trainers/consultants en trainingsacteurs vormen samen met directeur, Maarten Verdonck, SPIRIT OF INTERACTION (SOIN). Ons netwerk herbergt een grote ervaring en diversiteit. Dat betekent dat opdrachtgevers, medewerkers en managers altijd te maken hebben met mensen die weten wat er in een organisatie speelt, die 'de taal' spreken en de branche begrijpen.

Turn key
De afgelopen jaren heeft SOIN voor verschillende opdrachtgevers grote en kleine trainingstrajecten turn key verzorgd. Door het betrekken van gespecialiseerde leveranciers, het efficiƫnt inzetten van webapplicaties en kunnen wij veel activiteiten uit handen nemen die voor ons ons dagelijk werk zijn en voor onze opdrachtgever 'rompslomp'.

Co-creatie
Wij werken bij voorkeur samen met de mensen binnen de organisatie waar wij advies of trainingen geven. Verschillende projecten hebben wij in gezamelijkheid met veel succes voorbereid en uitgevoerd.
Nieuwe Parklaan 159 - 2587BS - 's Gravenhage
0031653231379
Terug naar de inhoud