planning en organiseren eigen werk - spirit of interaction - the spirit of

Ga naar de inhoud

planning en organiseren eigen werk

training > persoonlijke effectiviteit
incompanytraining
Weg is weg
Er is tenminste één ding waar volledige gelijkheid geldt voor alle mensen: we hebben allemaal 24 uur per dag en 7 dagen in de week en 52 weken per jaar ter beschikking om allerlei dingen te doen of te laten. In tegenstelling tot andere schaarse middelen zoals geld is tijd niet op te potten: weg is weg. Goed tijdbeheer helpt u uw leven in balans te houden. Het helpt u ook te bepalen waar uw leven uit balans is. Als u uzelf doelen stelt, zult u ook meer uw best doen om deze doelen te bereiken.

Te bereiken resultaten
Aan het einde van deze training heeft de deelnemer zijn of haar inzicht en vaardigheid in het plannen en organiseren verbeterd.
Dat houdt in:
 • de deelnemer kan zijn of haar tijdbeheer optimaliseren door het gebruik van de 5 componenten van de timemanagementcirkel (zie animatie hieronder),
 • de deelnemer heeft inzicht in de vereiste houding om het plannen en organiseren te verbeteren,
 • de deelnemer heeft de feedback die hij of zij van zijn of haar omgeving over de vaardigheid in het plannen en organiseren verwerkt,
 • de deelnemer de voor hem of haar relevante hulpmiddelen, tips en tools in praktijk gebracht.
Doelgroep
Deze training is geschikt voor iedereen die zijn of haar inzicht en vaardigheid in het plannen en organiseren wil verbeteren.

Competenties
De deelnemer versterkt de competentie in:
   • Zelfontwikkeling
   • Besluitvaardigheid
   • Organiseren eigen werk
   • Analytisch vermogen

             Opzet
             Het voortraject bestaat uit het bestuderen van de e-learningmodule, het voeren van een doelstellend gesprek met uw eigen leidinggevend en het uitzetten en verwerken van de e-test.
             Tijdens de training is de trainer online beschikbaar voor de cursisten. De bijeenkomsten staan in het teken van bespreken en oefenen van casuïstiek. Tussen de bijeenkomsten voert de deelnemer praktijkopdrachten uit. Deze praktijkopdrachten zijn deels op de werkplek en deels in samenwerking met één of meerdere mede-deelnemers aan deze training. Aanvullend leermateriaal is via het online leerplatform te verkrijgen. Optioneel is persoonlijke coaching door de trainer. De deelnemer kan uiteraard ook gecoacht worden door een mede-deelnemer of coaches binnen de eigen organisatie.

             Klik hier voor een schematisch overzicht van de training.

             Investering
             De investering bedraagt per groep van 6 tot 10 deelnemers € 4.950,-- excl. BTW en € 5.450,-- bij BTW nultarief. Dit is exclusief verblijfskosten van de deelnemers en trainer en inclusief studiemateriaal, toegang tot de digitale leeromgeving en een certificaat voor iedere deelnemer.

             Vul hieronder uw e-mailadres of uw telefoonnummer in als u meer informatie wilt hebben over de training plannen en organiseren eigen werk. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
             Nieuwe Parklaan 159 - 2587BS - 's Gravenhage
             0031653231379
             Terug naar de inhoud