effectief vergaderen - spirit of interaction - the spirit of

Ga naar de inhoud

effectief vergaderen

training > leiding geven en coachen
incompanytraining
Groot belang
Of je nu een ervaren rot bent in het vergaderen of net start als voorzitter van een vergadering, vergaderen is een vaardigheid die je altijd kunt verbeteren. Als je aan collega’s vraagt wat zij van de vergadering vinden waar zij aan deelnemen zijn de meningen verdeeld. Van negatief: “we vergaderen alleen om te vergaderen en er komt nooit iets uit” tot “we hebben goede besluiten genomen en iedereen weet weer waar we voor staan”. De laatste reactie komt jammer genoeg niet zo vaak voor. Ergens vreemd, want de complexiteit van het werk brengt met zich mee dat je juist veel met elkaar moet overleggen en vergaderen.
Deze training biedt de deelnemer de mogelijkheid zich te oefenen in het effectief voorzitten van een vergadering.
Doelgroep
Deze training is bedoeld voor (functioneel) leidinggevenden en een ieder die zich verder wil bekwamen in het voorzitterschap.

Competenties
De deelnemer versterkt de competentie in:
 • Leiderschap
 • Samenwerking bevorderen
 • Mondelinge communicatie
 • Resultaatgerichtheid
 • Vertrouwen opbouwen

     Opzet van de training
     Het voortraject bestaat uit het bestuderen van de e-learningmodule, het voeren van een intakegesprek en het uitzetten en verwerken van de e-test.
     Gedurende de looptijd van de training is de trainer voor de deelnemer online beschikbaar. De twee bijeenkomsten gebruiken we maximaal om aan de slag te gaan met opdrachten, rollenspellen etc.. Het is doen-doen-doen. We werken met een bruikbare theoretische kapstok, zodat de deelnemer de opgedane kennis, tips en "best-practices" direct kan toepassen in zijn of haar dagelijks werk. Aanvullend leermateriaal is via het online leerplatform te verkrijgen.
     Optioneel is persoonlijke coaching door de trainer. De trainer observeert in dat geval een vergadering waar een deelnemer voorzitteris en geeft hierop feedback. De deelnemer kan uiteraard ook gecoacht worden door een mede-cursist of coaches binnen de eigen organisatie.

     Klik hier voor een schematisch overzicht van de training.
     Klik hier en zie een aantal onderdelen van de e-learningmodule.

     Investering
     De investering bedraagt per groep van 6 tot 10 deelnemers € 4.150,-- excl. BTW en € 4.550,-- bij BTW nultarief. Dit is exclusief verblijfskosten van de deelnemers en trainer en inclusief studiemateriaal, toegang tot de digitale leeromgeving en een certificaat voor iedere deelnemer.


     Vul hieronder uw e-mailadres en uw telefoonnummer in als u meer informatie wilt hebben over de training effectief vergaderen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
     Nieuwe Parklaan 159 - 2587BS - 's Gravenhage
     0031653231379
     Terug naar de inhoud