bewust omgaan met denkfouten - spirit of interaction - the spirit of

Ga naar de inhoud

bewust omgaan met denkfouten

training > persoonlijke effectiviteit
incompanytraining
Onbewust op een dwaalspoor
Denkfouten zijn psychologische mechanismes die ons onbewust op een dwaalspoor brengen. Sommige denkfouten hebben een gering effect op ons werk, andere hebben een grotere impact. Kennis van en inzicht in deze denkfouten helpt om de negatieve effecten ervan te minimaliseren.

Te bereiken resultaten
Na afloop van de workshop:
  • zijn de deelnemers zich meer bewust van de onbewuste denkfouten met name die horen bij het gekozen thema of de gekozen thema’s.
  • hebben de deelnemers meer inzicht te in de wijze waarop denkprocessen verlopen.
  • ervaren hoe zij zelf ook denkfouten maken.
  • meer inzicht in hoe denkfouten effect hebben op anderen en de gevolgen daarvan.
  • onderzocht wat zij kunnen doen om het effect van deze denkfouten te verminderen.
  • verbeteringen in processen en werkmethoden aangebracht om denkfouten te verminderen.Deze workshop bestaat uit 3 onderdelen
  1. introductie
  2. workshop
  3. implementatie

De deelnemers krijgen via een interactieve presentatie kennis over de laatste inzichten over hoe het brein werkt, uitleg over twee systemen van denken en de positieve- en negatieve effecten van deze twee systemen. Deze presentatie is een mix van theorie, voorbeelden, anekdotes en korte tests. Afhankelijk van de doelgroep en het vraagstuk van een groep, team of organisatie kunnen één of meerdere thema’s aan bod komen. Tijdens de workshop gaan de deelnemers aan de slag met 20 denkfouten, die relevant zijn voor het thema of de thema’s. De uitkomsten van de workshop vinden hun weg in de processen, werkwijzen en bewustwording van de deelnemers. De duur van deze workshop is een halve dag.

Investering
De investering bedraagt per groep € 950,-- excl. BTW en € 1.050,-- bij BTW nultarief. Dit is exclusief verblijfskosten van de deelnemers en trainer en inclusief studiemateriaal.
Vul hieronder uw e-mailadres en uw telefoonnummer in als u meer informatie wilt hebben over de workshop bewust omgaan met denkfouten. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
Nieuwe Parklaan 159 - 2587BS - 's Gravenhage
0031653231379
Terug naar de inhoud